BZ2 1.3.7.1-b131ax posted

Moderators: GSH, VSMIT, Red Devil, Commando

mase
Thunderbolt
Posts: 157
Joined: Sat Mar 05, 2011 11:17 am

Re: BZ2 1.3.7.1-b131ax posted

Post by mase » Tue Oct 11, 2016 4:56 pm

No i start the exe directly. Also battlezone is not on C: but on D:.
At this point I'm guessing something went wrong with my install.

User avatar
GSH
Patch Creator
Posts: 2459
Joined: Fri Feb 18, 2011 4:55 pm
Location: USA
Contact:

Re: BZ2 1.3.7.1-b131ax posted

Post by GSH » Tue Oct 11, 2016 5:28 pm

When you start BZ2, you should be able to check which patch executable is running from the initial login (pilot selection) screen. Look for a blue box in the bottom-left, and that should show what BZ2 1.3 patch is installed. BZ2 1.0-1.2 don't show that box.

Note that the text in that box comes purely from the bzone.exe/bz2edit.exe file; it doesn't check that all the other files present in a properly patched BZ2 install are present. For reference, you should install 1.3.7.1 into a folder, then apply the b131ax patch on top of that.

-- GSH

Post Reply