Pak Explorer - how much to compress a new pak file?

Moderators: GSH, VSMIT, Red Devil, Commando

Post Reply
User avatar
coxxon
Sabre
Posts: 210
Joined: Wed Jul 27, 2011 1:57 pm
Location: North Carolina

Pak Explorer - how much to compress a new pak file?

Post by coxxon » Thu Nov 05, 2015 11:03 pm

So I'm working on my mod, and when I put it in a pak file with the default compression, it comes out to 309megs (data.pak is 291megs). Around 90% is the large dxtbz2 image files. Is there any particular danger in using PEX's full compression level?

User avatar
Red Devil
Recycler
Posts: 4398
Joined: Fri Feb 18, 2011 5:10 pm
Location: High in the Rocky Mountains

Re: Pak Explorer - how much to compress a new pak file?

Post by Red Devil » Thu Nov 05, 2015 11:11 pm

i'd just use the default; 300 megs is nothing with today's internet speeds.
If given the truth, the people can be depended upon to meet any national crisis. The great point is to bring them the real facts - and beer.
Abraham Lincoln

Battlestrat, FE, G66, In The Shadows, Starfleet, Uler, & ZTV

Lifetime member of JBS and NRA

User avatar
squirrelof09
Sabre
Posts: 283
Joined: Sat Feb 19, 2011 3:00 am
Location: ts3.theothergamers.org
Contact:

Re: Pak Explorer - how much to compress a new pak file?

Post by squirrelof09 » Sat Nov 07, 2015 1:12 pm

I remember back when i had satellite, transferring more than 250Mb between a 24hr period would render a throttle slower than dialup speeds for 24hrs from that point. Ugh, it was annoying. Took me months to figure out how to download FE (something like 290megs?)because when the throttle went into effect, the satellite modem would reboot thus, cancelling the download. Would've downloaded from school but my school blocked bzscrap.com.

Post Reply