[SOLVED] Uler Mod Issue: Can't Click Or Attack In Satellite

Moderators: GSH, VSMIT, Commando

Post Reply
User avatar
bornlibra23
Thunderbolt
Posts: 124
Joined: Sun Feb 05, 2012 12:55 am

[SOLVED] Uler Mod Issue: Can't Click Or Attack In Satellite

Post by bornlibra23 » Sat Nov 09, 2013 4:41 pm

For Uler Mod 1.3.6.3.4y on BZ2 version 1.3.6.4n I am unable:
To click on the minimap to jump to the corresponding location on the main map in the first mission "Contact".
To direct any of my units to attack an enemy unit in the second mission "The Relic". On selecting my unit & hovering over an enemy unit the option to attack doesn't show & I can only order it to move to the location.
Please help.
Last edited by bornlibra23 on Mon Nov 11, 2013 8:16 am, edited 1 time in total.
Oh I Have A Lot Of Will Power, I Am Just Too Strong To Be Slave To It.

User avatar
Red Devil
Recycler
Posts: 4398
Joined: Fri Feb 18, 2011 5:10 pm
Location: High in the Rocky Mountains

Re: Uler Mod Issue: Can't Click Or Attack In Satellite View

Post by Red Devil » Sat Nov 09, 2013 5:40 pm

try using patch 1.3.6.4y
If given the truth, the people can be depended upon to meet any national crisis. The great point is to bring them the real facts - and beer.
Abraham Lincoln

Battlestrat, FE, G66, In The Shadows, Starfleet, Uler, & ZTV

Lifetime member of JBS and NRA

User avatar
bornlibra23
Thunderbolt
Posts: 124
Joined: Sun Feb 05, 2012 12:55 am

Re: Uler Mod Issue: Can't Click Or Attack In Satellite View

Post by bornlibra23 » Sat Nov 09, 2013 6:46 pm

I used the link for 1.3.6.4y from https://dl.dropboxusercontent.com/u/987 ... ySetup.exe
The link is named 1.3.6.3.4y in red in the "Big List Mods" thread
Oh I Have A Lot Of Will Power, I Am Just Too Strong To Be Slave To It.

User avatar
Red Devil
Recycler
Posts: 4398
Joined: Fri Feb 18, 2011 5:10 pm
Location: High in the Rocky Mountains

Re: Uler Mod Issue: Can't Click Or Attack In Satellite View

Post by Red Devil » Sun Nov 10, 2013 12:53 am

sorry, no; i meant the patch for BZ2, which the current public version is 1.3.6.4y. you said you're using 1.3.6.4n.
If given the truth, the people can be depended upon to meet any national crisis. The great point is to bring them the real facts - and beer.
Abraham Lincoln

Battlestrat, FE, G66, In The Shadows, Starfleet, Uler, & ZTV

Lifetime member of JBS and NRA

User avatar
bornlibra23
Thunderbolt
Posts: 124
Joined: Sun Feb 05, 2012 12:55 am

Re: Uler Mod Issue: Can't Click Or Attack In Satellite View

Post by bornlibra23 » Mon Nov 11, 2013 2:43 am

This is on BZ2 v1.3.6.4y with the latest Uler Mod version.
In the first scion mission "CTF" I can't order the bomber to target the "Ramses".
https://drive.google.com/file/d/0B6us8R ... sp=sharing
Similarly I can't order a unit to attack the enemy.
https://drive.google.com/file/d/0B6us8R ... sp=sharing

Sorry it was due to the jammer. My apologies.
Oh I Have A Lot Of Will Power, I Am Just Too Strong To Be Slave To It.

Post Reply