Windowed mode does nothing

Moderators: GSH, VSMIT, Red Devil, Commando

Post Reply
Major Cooke
Sober Scav
Posts: 25
Joined: Thu Mar 10, 2011 6:34 pm

Windowed mode does nothing

Post by Major Cooke » Wed Mar 23, 2011 6:03 pm

Not sure if this has already been brought up in the past or not but it would appear switching to windowed mode setting, restarting and going back into the game does not work. At least, for me it does not.

User avatar
Ded10c
Recycler
Posts: 3815
Joined: Sun Feb 20, 2011 11:05 am
Location: Stoke-on-Trent
Contact:

Re: Windowed mode does nothing

Post by Ded10c » Wed Mar 23, 2011 11:22 pm

IIRC the /win command must be applied to a shortcut for the program to start in window mode.

User avatar
Baconboy
Attila
Posts: 1063
Joined: Sat Mar 05, 2011 11:49 pm
Location: On this forum, aren't I?
Contact:

Re: Windowed mode does nothing

Post by Baconboy » Thu Mar 24, 2011 1:16 am

OK thank you.
My friend metasniper98 was wondering that.

Post Reply