BZ2 1.3.7.0a130v posted

Moderators: GSH, VSMIT, Red Devil, Commando

User avatar
General BlackDragon
Flying Mauler
Posts: 2406
Joined: Sat Feb 19, 2011 6:37 am
Contact:

Re: BZ2 1.3.7.0a130v posted

Post by General BlackDragon » Tue Mar 01, 2016 3:44 pm

coxxon wrote:I installed the 137a130v patch. No extensive testing, but no problems so far. So…

I’ve been working with the scavengerH class odf. Took an ISDF scav and made it a hover scav. It works well as a hover scav, and deploys … BUT …

When the scav goes to deploy it doesn’t lower to the ground, and therefore the terrain pops up to the scav’s “altitude” height. It also causes a hole between the terrain and the extractor model’s terrain__h plate(?) during the deploy animation sequence. When the deployed scav is destroyed, the terrain pops back down to the original height (and replaces the pool). Basically it seems to be ignoring the deployHeight variable(?), which I had set at opposite the altitude (as well as other values).

So unless I use a really low altitude, the terrain popping causes the surrounding terrain to not be able to build adjacent structures on.

Can this be fixed?
Thanks.

Code: Select all

- Work on mantis #1199 - hoverscavs & deploy height. Added

[DeployableClass]
HoverScavDeployAtAltitude = true

   If this is true, it uses the setAltitude to offset its position
during deploying. If false, it ignores setAltitude. 1.3pb3 effectively
treated this as false. [NM]
Battlezone Classic Public Forums
*****General BlackDragon*****

User avatar
coxxon
Sabre
Posts: 210
Joined: Wed Jul 27, 2011 1:57 pm
Location: North Carolina

Re: BZ2 1.3.7.0a130v posted

Post by coxxon » Tue Mar 01, 2016 7:07 pm

oohhhh ... Okay, Thanks GBD
Don't know why I didnt' find that in my master changelog file the first 5 or 6 times around . Guess I need to trade my brain for a better keyword search engine. :)

User avatar
Red Devil
Recycler
Posts: 4398
Joined: Fri Feb 18, 2011 5:10 pm
Location: High in the Rocky Mountains

Re: BZ2 1.3.7.0a130v posted

Post by Red Devil » Thu Mar 10, 2016 11:37 pm

anyone else seeing two spikes on the nav-placer/goto/crate drop indicator when trying to tell the armory where to drop a crate?

if i spin when doing that, i see 2 spikes/vertical lines instead of just the one.

if i am just sitting still the 2 lines are merged into one.

i tried taking some screenshots with fraps, but it doesn't show it there.
If given the truth, the people can be depended upon to meet any national crisis. The great point is to bring them the real facts - and beer.
Abraham Lincoln

Battlestrat, FE, G66, In The Shadows, Starfleet, Uler, & ZTV

Lifetime member of JBS and NRA

User avatar
GSH
Patch Creator
Posts: 2477
Joined: Fri Feb 18, 2011 4:55 pm
Location: USA
Contact:

Re: BZ2 1.3.7.0a130v posted

Post by GSH » Thu Mar 10, 2016 11:42 pm

Sounds like it might be ghosting from vsync off or a LCD monitor.

-- GSH

User avatar
Red Devil
Recycler
Posts: 4398
Joined: Fri Feb 18, 2011 5:10 pm
Location: High in the Rocky Mountains

Re: BZ2 1.3.7.0a130v posted

Post by Red Devil » Fri Mar 11, 2016 12:50 am

i have vsync on, but am using an lcd monitor
If given the truth, the people can be depended upon to meet any national crisis. The great point is to bring them the real facts - and beer.
Abraham Lincoln

Battlestrat, FE, G66, In The Shadows, Starfleet, Uler, & ZTV

Lifetime member of JBS and NRA

yeah
Rattler
Posts: 84
Joined: Mon Mar 14, 2011 3:01 am

Re: BZ2 1.3.7.0a130v posted

Post by yeah » Thu Mar 17, 2016 2:12 am

Hi!

I just want to drop a note, that while 130v is now out for almost a month, the Mats family matching service still lists 130u as the latest version.

Post Reply